top of page

Bazı Konular Üzerine

Oturuyorum böyle bi' gün, diyorum ki şöyle bi karar alsana tertemizinden hayatını değiştirecek. Sonra hop yandan cevap "hacı bunla mı uğraşıcan şimdi üf". Öyle bir üşengeçlik yani anlatamam.


Bazen yataktan kalkmak çok zor oluyor benim için. Bir sağa dönüyorum, bir sola. Ne yapacağımı bilemiyorum ama kalkıyorum bi' şekilde.

Rusların bi sözü vardır "hiçbir uçak havada kalmaz" gibisinden, işte burada da hiçbir Mustafa (ben yani) yatakta kalamaz, en azından belirli bir süre. İlla kalkmak gerekiyor o yataktan. Ya da bilmiyorum işte...


Şöyle bir fikir geldi aklıma boşluğa bakarken, bazı kargo paketlerinin üstünde "dikkat kırılabilir" etiketi var. Ama bunun bir de "dikkat, kırılmaz" olanını kullansak dünya daha ne kadar güzel bir yer olabilirdi dimi? Çünkü bazı kargo paketleri cidden kırılmıyor ve bunu bilmek herkesin hakkı olsa gerek belirli koşullarda, bambaşka ve farklı bir pencereden baktığımızda olması gerektiğini ummamızın zorunlu olmamasını düşlememiz gibi (NASIL???).


Bu kadar yetti bana şimdilik, göndere bastıktan sonra ben başka bi şeyler düşünmeye gidicem.


Yazarım ben mutlaka bak, iyi oldu böyle. Koparmayalım bağları, öpüyorum hadi bakalım.


(ya ben bu profil fotosunu değiştiremedim, çok resmi kaldı o takım elbiseli filan böyle. ona el atmak lazım bi ara mutlaka)

19 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Zeitgeist

Vacilando

Yazı: Blog2_Post
bottom of page