top of page

Vacilando


Her yolculuğa çıkışımda aklıma gelen bir düşünce vardır: "Acaba bu yolculuk bana ne katacak?". Bazı yola çıkışlar bir yere varmak için bazıları ise sırf bir yere gitmenin getirdiği hazdan dolayı güzeldir. İkisi de birleştiğinde o yolculuğun zihinde oluşturduğu konum hayatta karşımıza çıkan tüm deneyimlerle karşılatırılabilir benim nezdimde. Özdemir beyciğimin de dediği gibi "Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir". Tabii biz bunu aldık evirdik çevirdik böyle, gitmek güzeldir, varılacaksa bekleyene falan dedik. Oldu mu? Eh, olduğu kadar diyelim.


Vacilando gene benim internetten aşırdığım kelimelerden bir tanesi. İnternete güzel, anlamlı sözler filan yazıyorum karşıma çıkıyorlar her defasında. Ben de bunları sanki cidden araştırmışım da peh peh, bir şeyler katıp sunmuşum gibi oluyor. İşin aslı yok öyle bir şey. Hatta ne yazacacağımıı bile bu random kelime gruplarından seçerek o an içinde buluyorum ki bunu yazma sebebim "Yalnız bayadır yazmamışım, birazcık saçmalasam iyi olur." demem. Yoksa oturup düzenli metin planı yapayım, bunları belirli zaman periyotlarında yayınlayım diyecek hal de vakit de yok. Bir de ya bunu hostuna domainine para veriyoruz, ara sıra yazalım bari de maliyeti çıksın demiş de olabilirim. Hoş gerçi bu devirde şu an alınan her şey illa bir ara maliyetini çıkarmış oluyor ama bu topa girersek ehem.. Neyse.


Vacilando'dan devam edecek olursak yolculuklar hep benim ilgimi çekmiştir. Daha önce görmediğim bir yer görme fikri çok hoşuma gidiyor. Ama asıl mesele şu ki sırf bunu yapmak için o kadar yol gitmeye değecek mi? Fazlaca görmeye heves ettiğim bir yer mesela içinde 5 dakikacık bulunduktan sonra "He iyi geldik n'oldu ki şimdi?" dedirtebiliyor bana. Ama bunun da tutarlı bir yanı yok. Analizi falan yapsak hiçbir şey çıkmaz şimdiden uyarayım ki boşa vakit kaybetmeyin. Yapacak olan vardıysa da cidden helal olsun. Manyak mısın olm ne gerek var? Kıssadan hisse, longtan short. Velhasıl kelâm. Bb. Hoşça kalın.

23 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Zeitgeist

Retrouvailles

Yazı: Blog2_Post
bottom of page